Ой, Бой–Бой...

21.01.2009
Ой, Бой–Бой...

Бой Джордж.

Колись відомому й епатажному співакові Бою Джорджу тепер не позаздриш. Він уже не самовпевнений гульвіса з рясно намакіяжованим обличчям, а нещасний товстий лисий 47–річний чоловік, який кілька днів гірко проридав, сидячи на підлозі своєї… камери. Британський суд засудив його до 15 місяців ув’язнення, якого Джордж страшенно боїться. За словами адвокатів, артист передбачає, що «живим йому із в’язниці не вийти». До фатального кінця справа, звісно, навряд чи дійде, але за ґратами зірковому гомосексуалісту, засудженому за садизм, і справді може бути несолодко.

Цього разу Бой, якого поліція вже не раз затримувала за чіпляння до юнаків, потрапив до суду за звинуваченням… «хлопчика за викликом». Жиголо на ім’я Одан Карлсен звинуватив співака в тому, що партнер над ним знущався й бив.

Джордж Одауд (таким є справжнє ім’я Боя Джорджа) знайшов Карлсена на «профільному» сайті Gaydar і запросив до себе. Чоловіки весело провели час, і господар чесно заплатив 29–річному «гостю» зароблені 300 фунтів. Після цього Бой почав писати Одану електронні листи, але не із зізнаннями в коханні, а зі звинуваченнями в тому, що жиголо викрав інформацію з його ноутбука.

Через три місяці артист знову запросив хлопця до себе, і той прийшов. Цього разу господар був не сам — разом з якимось чоловіком вони схопили Карлсена, зв’язали й підвісили на гак у ванній, де били залізним ланцюгом і всіляко знущалися. Сердезі вдалося втекти в самому спідньому, і він звернувся до поліції.

Винним за всіма пунктами обвинувачення Джорджа визнали у грудні, а днями суд постановив, що сидіти йому за ґратами рік і три місяці. За чутками, артиста вже доставили до в’язниці Пентонвілль, де поки що розмістили в лікарняному крилі — окремо від інших в’язнів.