Згадала Мадонна, як дівкою була

21.01.2009
Згадала Мадонна, як дівкою була

Новий прикид королеви.

Щойно Мадонна розлучилася з Гаєм Річі, як її новий імідж поміркованої леді й доброї матері сімейства пішов за вітром. 50–річна поп–королева згадала бурхливу молодість і завела одразу двох молодих коханців. Спершу папараці всюди підловлювали її з на 20 із гаком років молодшим спортсменом Алексом Родрігесом, якого багато хто підозрював у причетності до руйнації восьмирічного шлюбу Мадж. Але ця історія вже застаріла — тепер у зірки нова іграшка.

Як пише британська преса, Мадонна запала на 21–річного бразильського манекенника–мачо Хесуса Луса. Вони разом знімалися у фотосесії для журналу W в Ріо–де–Жанейро. Співачка неоднозначно зацікавилась юнаком. А що тягнути кота за хвіст — не в її стилі, одразу ж запропонувала супроводжувати її у концертному турне. Хлопець радий старатися — мабуть, розуміє, які дивіденди може принести роман зі знаменитістю такого масштабу, тому сміливо супроводжує старшу подругу всюди, де вона тільки попросить. Коханці не соромляться прилюдно цілуватися, обніматися і всіляко демон­струвати свої почуття на публіці.

Але якщо згадувати молодість — то вже на повну, тож Мадонна вирішила повернутися не лише до розгульного способу життя, а й до відповідної манери одягатися. Для розкрутки свого нового альбому Hard Candy поп–королева видала фотосесію, в якій постала одягненою у щось на кшталт медичних бинтів, «схрещених» із костюмами садо–мазо–гардеробу. Звісно, як на свій вік, Мадж виглядає просто розкішно, але не варто забувати: те, що виглядало сміливим у 25, у 50 може здатися, швидше, жалюгідним.