Голий крос

Голий крос

Неймовірна пригода трапилася з чотирма жителями села Вотилівка, що в Лисянському районі. Їм довелося стати спочатку «моржами», а потім бігунами. Причому долали чоловіки дистанцію темного вечора та ще й у чому мати народила. І не з власної волі.

Мисливець під прицілом

Мисливець під прицілом

Повідомлення про те, що неподалік райцентру в лісі було знайдено вбиту людину, надійшло до Городнянського райвідділу міліції вівторкової ночі. Як з’ясували у лісі члени оперативної групи райвідділу, убитим виявився їхній колишній начальник, підполковник міліції у відставці, 47–річний Микола Михайлович Половий. Він отримав смертельне поранення у груди, куля пошкодила аорту і ділянку серця. Причина та обставини трагедії досі з’ясовуються.

Так ви кажете, що є депутатом, а не бандитом?

Так ви кажете, що є депутатом, а не бандитом?

Нагадаємо нашим читачам, що ще 16 грудня близько 11.00 Генпрокурор Олександр Медведько направив до ВР подання про надання згоди на позбавлення недоторканності та арешт депутата від БЮТ Богдана Губського. Але вже за кілька годин керманич Генпрокуратури відкликав подання після жорсткої розмови з Прем’єром Юлією Тимошенко, яка стала на захист одіозного БЮТівця. Втім подання не було якимось «фантомом», його бачили як працівники апарату ВР, так і окремі нардепи. Так, депутат від БЮТ Григорій Омельченко ще тоді не лише надав «УМ» копію подання Генпрокурора, а й направив на ім’я Медведька депутатський запит, у якому цікавився причинами відкликання подання, просив повідомити, чи зверталася до нього Тимошенко з проханням залишити Губського у спокої тощо. Усі ці документи «УМ» оприлюднювала протягом грудня 2008 року, включно із повним текстом подання органу досудового слідства на п’яти аркушах. Цей додаток підготував слідчий з особливо важливих справ ГПУ Дмитро Павлюк, його підтримав власним автографом і Генпрокурор. Завдяки цим документам читачі мали змогу зробити власні висновки про те, у чому саме слідчі підозрюють нардепа Богдана Губського і чому хочуть його заарештувати. Але...

Всі статті рубрики