І на магноліях троянди зацвіли

14.01.2009
І на магноліях троянди зацвіли

Стейсі Фергюсон.

У шоу–бізнесі відбулася вже давно і з нетерпінням очікувана подія: вокалістка гурту Black Eyed Peas Стейсі Фергюсон, більше відома як Ферджі, вийшла заміж. Своє одруження вони з бойфрендом, 36–річним актором Джошем Дюамелем, заанонсували ще в грудні 2007 року, і ось нарешті 10 січня 2009–го стали на весільний рушничок. Як повідомляє американська преса, церемонія вінчання проходила в Малібу в обстановці суворої секретності — без преси й «чужих» фотографів. Пара запросила тільки найближчих друзів та родичів, і, попри всі спроби пробратися на територію вечірки, жодному папараці це так і не вдалося.

Тепер любителі знімати знаменитостей на приватних заходах кусають лікті, адже на цьому весіллі було що фотографувати. Бодай тому, що до когорти «найближчих друзів» 33–річної співачки і зірки фільму «Трансформери» належать не лише учасники гурту Black Eyed Peas, а ще чимало добре відомих у Голлівуді й на музичному олімпі людей. Зокрема, завітали на весілля й свіжоспечені батьки новонароджених близнят, актори Ребекка Ромейн та Джері О’Коннелл.

За інформацією журналу «Піпл», клятви вірності молодята промовляли під магноліями, заквітчаними тисячами білих троянд. А гуляли весілля в шатрі, стилізованому під лісову галявину, освітлену сонцем. Наречена була в білосніжній сукні від «Дольче і Габбана», а десятеро дружок, для контрасту, вбрані в чорне. Як стверджують очевидці, заради такої події Ферджі дуже схудла і виглядала просто неперевершено.