Заручена «відьма»

13.01.2009
Заручена «відьма»

Алісса Мілано поки що «дівка».

Одна з найкрасивіших «відьом» сучасності зібралася заміж. 36–річна актриса Алісса Мілано, якій принесла славу роль Фібі у серіалі «Всі жінки — відьми», відповіла згодою на пропозицію Девіда Бугліарі, з яким зустрічається трохи більше року. До знайомства з Девідом Алісса казала, що боїться мати романтичні зв’язки зі спортивними красенями, оскільки з такими їй у житті відверто не щастило. «Мені б зустріти доброго лікаря або сантехніка — думаю, це все, що потрібно такій дівчині, як я», — майже серйозно зазначала Мілано на початку 2007 року.

Із сантехніками теж не склалося — нинішній хлопець Алісси, так само, як і вона, має відношення до шоу–бізнесу. Девід — агент по роботі з акторами. Але «відьомська» красуня почувається за ним як за кам’яною стіною, тому коли коханий подарував перстень з розкішним діамантом і попросив стати його дружиною, довго не роздумувала.

Зрештою, з минулої, вкрай невдалої спроби звити сімейне гніздечко пройшло вже майже десять років. Першого січня 1999 року Алісса вийшла заміж за музиканта Сінджана Тейта з групи Remy Zero. Дружками нареченої були її колеги по телесеріалу, актриси Шеннен Догерті і Холлі Марі Комбс. Однак не проживши разом і року, вже в листопаді подружжя розлучилося. Відтоді Алісса крутила романи з багатьма зірковими й не дуже кавалерами — актором із «Усіх жінок...» Брайаном Краузе, співаком Джастіном Тімберлейком, бейсболістами Бредом Пенні, Карлом Повано, Беррі Зіто тощо.

Але все це було «не те». Як стверджують друзі Мілано, тільки тепер вона почувається цілком щасливою.

Дату весілля поки що не оголосили, але, швидше за все, вже до кінця року Алісса знову стане заміжньою дамою. Втім усе залежить від того, як скоро їй вдасться викроїти з напруженого робочого графіка (актриса задіяна одразу в кількох серіалах) час, щоб зіграти весілля.