Різдво під час кризи

30.12.2008
Різдво під час кризи

Енн Хетевей — стильна скупердяйка.

Попри всі недоліки, притаманні сімейству Тома Круза і Каті Холмс (а точніше, насамперед голові сім’ї — фанатичному сайєнтологу), жадібність цьому красивому подружжю точно не закинеш. Хоча 2008 рік став для них не надто прибутковим, Том і Каті не поскупилися на різдвяні подарунки для рідних і друзів. Як повідомляє американська преса, тільки на обгортковий папір для презентів пара витратила понад шість тисяч доларів! Холмс дуже хотіла, щоб кожен подарунок виглядав дуже святково й урочисто, тому, окрім обгортки по $60 за штуку, на кришку кожної коробки з подарунком був нанесений орнамент ціною $140—160, залежно від розміру пакунка. Що саме було у коробках, не повідомляється, але можна не сумніватися, що щедрі Крузи якогось барахла дорогим людям не подарують.

Чого не скажеш про зірку фільму «Диявол носить «Прада» Енн Хетевей. 26–річна панянка вже проявила себе як особу завбачливу, коли негайно порвала зі своїм бойфрендом Раффаелло Фоллієрі, щойно той виявився причетним до фінансового скандалу й загримів за ґрати. А тепер актриса знайшла привід виявити ще й свою економність. І оголосила, щоб ніхто зі знайомих не чекав від неї дорогих подарунків. Мовляв, усе, на що можуть розраховувати близькі в часи фінансової кризи, — це дрібнички вартістю до $50 доларів.

Нам із вами, звісно, така сума може видатися зовсім не дрібною, але коли йдеться про мільйонерку, яка до того ж посіла друге місце у переліку найбільш стильних знаменитостей за версією журналу «Вог», така скупість виглядає дивною.