Нестаріюче «Тіло»

27.12.2008
Нестаріюче «Тіло»

Австралійська топ-модель — зразок для наслідування.

Австралійська топ­модель Елль Макферсон, як і її колеги по подіуму з легендарної когорти топ­моделей початку 1990х — Сінді Кроуфорд, Клаудія Шиффер, Лінда Євангеліста, дасть фору будьякій із нинішніх «вішалок»манекенниць. У свої 44 мати двох дітей, якій віддавна дали прізвисько Body («Тіло»), виглядає років на 15 молодшою і перебуває у чудовій фізичній формі. А все завдяки спорту, без якого Елль не мислить свого життя.

З дитинства пропадаючи на океанському узбережжі, модель обожнює серфінг і під час перебування вдома, в Австралії, присвячує йому по кілька годин на день. Для папараці це, з одного боку, за щастя, адже вони мають нагоду досхочу наклацати супермодель у купальному костюмі. З іншого боку, такі фото для них — суцільне розчарування. Адже найбільше задоволення для папараці полягає в тому, щоб «підловити» зірку в «негламурному» вигляді — себто розпатлану, без макіяжу, із зайвим жирком на талії і пишним целюлітом на стегнах, на відміну від ретушованих фото в журналах. Тому фотографувати Елль, яка виглядає бездоганно насправді, а не за допомогою фотошопу, їм просто нецікаво.

Окрім серфінгу, Макферсон дуже любить їздити на велосипеді й також намагається крутити педалі якомога частіше. Днями її за це навіть жорстко розкритикували. А все тому, що модель узяла з собою на прогулянку п’ятирічного сина Ореліуса. Обурення турботливих поборників дитячої безпеки викликав той факт, що Елль посадила дитину... на раму. «Тіло», щоправда, критику проігнорувала, заявивши, що не бачить підстав для занепокоєння. «Я люблю своїх дітей і ніколи б не піддала їх небезпеці! — заявила спортивна матуся. — До того ж в Ореліуса на голові був захисний шолом, а я їхала не надто швидко».

Можна уявити, який ґвалт здійняли б австралійські моралісти, якби потрапили на день в нашу глибинку, де на велосипедній рамі з батьками їздять ледве не немовлята...