ОБСЄ залишає Грузію

ОБСЄ залишає Грузію

Організація з безпеки та співробітництва в Європі прийняла рішення почати виведення своєї цивільної місії з Грузії 1 січня наступного року, повідомляє «Євроньюс». Формально мандат місії спливає 31 грудня, і Росія не підтримала пропозицію про його технічне продовження на три місяці, оскільки він передбачає право доступу на території Абхазії та Південної Осетії.

Нова мода: замість «ніжок Буша» — «черевики Буша»

Нова мода: замість «ніжок Буша» — «черевики Буша»

Турецький виробник черевиків Рамазан Байдан потирає руки від задоволення — він найняв ще 100 чоботарів на додаток до 80 уже працюючих на його фабриці, щоб задовольнити стрімко зростаючий попит на «літаючі черевики». Байдан уже отримав з Іраку, Ірану та США більше 300 тисяч замовлень на черевики коричневого кольору на товстій підошві «Дукаті модель 271». Саме такі іракський журналіст Мунтадер аль–Заїді жбурнув 14 грудня у Джорджа Буша. Рамазан Байдан обмірковує, чи не назвати цю модель, яку він особисто розробив ще десять років тому, «Прощання з Бушем».

Обама показав груди

Обама показав груди

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Готуючись в’їхати у Білий дім, Барак Обама з родиною подався відпочити на Гаваї — рідне йому місце, де жила улюблена бабуся. Пан Барак не був проти показатися перед камерами папараці у пляжних шортах.

«Зелений» Ватикан

«Зелений» Ватикан

13 грудня засяяла ялинка Ватикану. Традицію встановлення ялинок на площі святого Петра започаткував 1982 року Папа Іван Павло ІІ. Під час сьогодніш­ньої та завтраш­ньої урочистих богослужінь із нагоди головного християнського свята — Різдва, які проведе Папа Бенедикт XVI, цю ялинку побачать сотні мільйонів телеглядачів у десятках країн світу, включно з нашою. Кожного року різдвяне дерево дарує Ватикану якась інша країна Європи: цього разу — Австрія. Нинішня ялинка — найвища за всі роки, 33 метри. Зелена красуня 120 років росла в долині Пістінг у Нижній Австрії.

Братнє Різдво

Братнє Різдво

У західній християнській традиції Різдво — це найбільше свято. Передріздвяний католицький піст Адвент коротший за православний, він триває всього чотири тижні. Останній день Адвенту зветься Вігілія, тобто переддень Великого свята. Сьогодні надвечір свято завітає до багатьох осель в Україні — угорців, поляків, вірмен, литовців, словаків, чехів і частини українців.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики