Із «Зоряного пилу» — на тиждень моди

24.12.2008
Із «Зоряного пилу» — на тиждень моди

Сієнна Міллер — всебічно обдарована натура.

Через економічну кризу, яка дошкуляє всьому світові, під загрозою закриття опинилися навіть такі регулярні заходи, як тижні моди. Щоправда, йдеться переважно про покази у скромніших країнах. А такі модні столиці, як Париж, Мілан чи Лондон уже наповну готуються до чергового «з’їзду» корифеїв дизайнерської майстерності. Віднедавна до цієї когорти належить і британська актриса Сієнна Міллер.

Той факт, що безліч зірок шоу­ та кінобізнесу мислять себе модельєрами, вже давно не новина. Однак не кожну знаменитість, яка ліпить на одяг власної конструкції іменні лейбли, визнають колегою «справжні» дизайнери. А от Сієнну — визнали. Більше того, запросили взяти участь у Лондонському тижні моди сезону осіньзима 20092010. Разом зі своєю сестрою Саванною зірка «Зоряного пилу» представить на суд публіки і критиків модну лінію Twenty8Twelve.

«Twenty8Twelve існує вже п’ять сезонів, і ми відчули, що готові перейти на вищий рівень, — каже актриса. — У 2009 році Британський тиждень моди відзначає своє 25річчя, тому бути частиною цього свята — це для нас із сестрою подвійна честь!»

Одяг від сестер Міллер користується популярністю у покупців, та й від критиків лунають переважно схвальні оцінки. Але 26річна Сієнна встигає не лише розробляти нові моделі, а й займатися своєю основною справою. Наразі білявка знімається у фільмах «Ноттінгем» та «Жінка, не варта уваги», а в перерві підробляє зйомками в рекламних фотосесіях і відео­кліпах. Зокрема, недавно Сієнна довела, що не розгубила акторського таланту, блискуче впоравшись із роллю божевільної у кліпі групи The Hours на пісню See the Light.