Найкумедніше домашнє відео Періс

23.12.2008
Найкумедніше домашнє відео Періс

Напередодні світлих Різдвяних свят настрій головної світської левиці Періс Хілтон безнадійно зіпсований. Днями невідомий зловмисник пограбував маєток моделі й акторки в Лос–Анджелесі. Періс заявляє, що крадій узяв насамперед ювелірні прикраси, а не якусь там біжутерію, на загальну суму близько 2 млн. доларів!

За словами представника поліції Річарда Френча, будинок 27–річної Хілтон, розташований у районі Шерман Оукс на північному сході Лос–Ан­джелеса, пограбували вночі у п’ятницю. Відома тусовщиця в цей час гуляла в нічному клубі на вечірці з нагоди дня народження співачки Крістіни Агілери, а коли повернулася додому о п’ятій годині ранку, виявила у своїй спальні сліди перебування невідомого. Періс покладалася на систему відеоспостереження, тому навіть не зачиняла вхідні двері до будинку. Відеокамера тільки й зафіксувала, що грабіжник був один — чоловік у куртці з капюшоном і в рукавичках.

Слідство триває. Періс сподівається, що злочинця знайдуть і коштовності повернуть. Хоча, як відомо, тих мільйонів у міс Хілтон — хоч греблю гати. Дід–власник готельної імперії хоч і позбавив дітей та онуків права на спадщину, однак Періс зі своєю бізнес–хваткою, за даними журналу «Форбз», лише минулого року заробила 6,5 млн. доларів.

 

ДО РЕЧІ

Поки Періс шукає грабіжника, у крадіжці звинувачують і... її саму. Російська естрадна примадонна Алла Пугачова виявила, що пісня у виконанні Хілтон Stars are blind («Зірки сліпі») — майже копія пугачовської композиції «Отражения в воде». Для Алли цю пісню написав композитор Юрій Чернавський, який мешкає у США. Сама Пугачова судитися з молодою колегою не збирається, а ось пан Чернавський про плагіат заявити може.