«Принцеса» Діана

20.12.2008
«Принцеса» Діана

Діана Ходаківська починала з Коростеня.

Виявляється, того самого дня, коли в теплій Африці українську красуню обділили титулом «Міс світу», у холодних Альпах інша представниця України довела, що наші дівчата — таки королеви. Щоправда, звання «Королева світу–2008» 23–річній Діані Ходаковській не дісталося. Але до перемоги їй не вистачило лише одного кроку: Діана стала «першою віце–королевою», повторивши минулорічний успіх іншої українки, Марії Черкунової.

Як повідомляє сайт «Таблоїд», фінал 20–го міжнародного конкурсу краси Queen of the World пройшов 13 грудня у конгрес–центрі в австрійському місті Ішгль, розташованому на горі заввишки три тисячі метрів. Серед учасниць із 35 країн світу найкращою журі визнало Юлію Шмідт із Ліхтенштейну. Другою віце–королевою стала представниця Німеччини, третьою і четвертою — конкурсантки з Македонії та Чехії.

Діана Ходаківська — краля «професійна»: першу свою перемогу на конкурсі краси здобула ще в 14–річному віці, отримавши титул «міс Коростень–2000». Так дівчинка потрапила у модельний бізнес, працювала в Україні й за кордоном, знімалася для обкладинок глянцевих журналів, була «обличчям» торговельних марок спідньої білизни, купальників, косметики, взуття і верхнього одягу. Усе це не заважало наполегливій панянці здобувати освіту в Київському національному університеті ім. Шевченка. Отримавши диплом магістра за спеціальністю «перекладач німецької й англійської мов», Діана на цьому не зупинилася і вступила на факультет режисури ігрового кіно в майстерню Іраклія Квірікадзе в Москві. А надалі «заступниця» світової «королеви» планує продовжити своє навчання в Каліфорнійській академії мистецтв.