«Кризові» штанці

19.12.2008
«Кризові» штанці

Модель і модельєр Лохан.

Слово «криза» останнім часом лунає звідусіль так часто, що від нього вже нудить. Особливо смішно, коли про свої страждання у зв’язку з необхідністю економити розповідають олігархи і зірки з мільйонними статками. Скажімо, голлівудська старлетка Ліндсей Лохан вельми засмучена через фінансові негаразди, від яких потерпають... модниці. Адже криза в їхніх гаманцях значно скоротила продажі модних легінсів, які від початку року випускає кінозірка.

Нагадаємо, Ліндсей, як і чимало її колег по зірковому цеху, надумала підробляти дизайнерством і запустила лінію легінсів 6216. «Штанці» з простого еластану з фірмовими аплікаціями, призначені для «стильних і прогресивних дівчат», на ринку провалилися. А все через непродуману цінову політику: невибагливі легінси з лейбою Ліндсей Лохан продаються щонайменше по 100 доларів за пару. Приблизно стільки ж коштують і значно якісніші легінси «Волфорд», але це, все–таки, давно відома й дуже престижна марка. А барахло від Ліндсей купували хіба що її фанатки, яким тепер, у зв’язку з кризою, батьки або багаті чоловіки значно урізали бюджет. Єдина модель, що користується таким–сяким попитом, — це еластичні легінси з наколінниками у клітинку й гучним «іменем» «Містер президент». Хоч вони й коштують 132 долари, але продаються. Інші ж витвори дизайнерської фантазії зірки «Поганих дівчисьок» припадають пилом на полицях крамниць.

Але у своєму таланті модельєра актриса не сумнівається і впевнена, що як тільки криза піде на спад, її продукція буде миттєво розпродана. Тому замість відмовитися від експериментів із дизайном назавжди амбіційна дівчина планує випустити іще щонайменше чотири колекції, урізноманітнивши їх додатковими аксесуарами.