Встигати все

06.12.2008
Встигати все

Мадонна Чікконе в новій рекламі «Луї Віттон».

Мадонну недаремно називають поп–королевою — її праце­здатності й наполегливості може позаздрити будь–яка інша зірка шоу–бізнесу. Ані розлучення й переїзд із Лондона до Нью–Йорка, ані тривалі суперечки з колишнім чоловіком Гаєм Річі про опіку над дітьми не вибили 50–річну співачку з робочого ритму. Так само, як і палкий роман із молодшим майже на 20 років американським бейсболістом Алексом Родрігесом (раніше обоє заперечували зв’язок, а тепер уже фактично й не приховують). Подейкують: парочка вже навіть підшукує спільне житло на Манхеттені. Стару квартиру, яка дісталася йому після розлучення з дружиною, Алекс виставив на продаж. І розлучився він нібито саме через стосунки з Мадонною.

Зараз Мадж перебуває в Аргентині, де встигла не тільки дати кілька концертів у рамках турне Sticky and Sweet, а й зустрітися з президентом країни. У тому, що пані Крістіна Фернандес де Кіршнер запросила знамениту гастролерку на аудієнцію, немає нічого дивного. Адже чи не єдиною справді успішною роллю Мадонни в кіно було перевтілення в образ знаменитої Еви Перон — легендарної першої леді Аргентини. До речі, востаннє поп–королева відвідувала Аргентину саме під час зйомок мюзиклу «Евіта», 12 років тому.

Нинішні гастролі — восьмий світовий концертний тур у кар’єрі Мадонни. Він приурочений до виходу одинадцятого альбому співачки — Hard Candy, реліз якого відбувся у квітні. Перший концерт туру відбувся 23 серпня в Уельсі, а фінальний виступ запланований на 21 грудня в Бразилії. Прогнозують, що Sticky and Sweet стане найприбутковішим турне в історії музичної індустрії, «заробивши» не менше 282 млн. доларів.

У перерві між концертами Мадонна знялася в рекламній фотосесії для бренду «Луї Віттон», який обрав її своїм новим «обличчям». Сума модельного контракту — 10 млн. доларів. Перші знімки, зроблені знаменитим фотографом Стівеном Майзелем, днями з’явилися у пресі, хоча рекламна кампанія офіційно стартує аж у лютому. За словами Майзеля, вони з Мадж упоралися менш ніж за добу. Зате, як іронізують заздрісники, значно довше працювали майстри фотошопу...