Затягнули паски й скинули штани

03.12.2008

Фінансова криза змушує людей по всьому світові шукати різноманітні способи економії, в тому числі й у царині розваг та відпочинку. Нещодавно у Великій Британії провели дослідження на тему: «Як ви проводите вільний час у нинішніх економічних умовах?» Виявилося, що з огляду на фінансову скруту британці почали значно більше... кохатися.

Як повідомляє Бі–Бі–Сі, особливо ця тенденція проявилася у Шотландії. Що, мабуть, і не дивно, адже про скупість і чоловічу силу тамтешніх мешканців ходять як анекдоти, так і легенди. Аж 43 відсотки опитаних шотландців назвали секс своїм улюбленим способом відпочинку, що не потребує грошових витрат. При цьому на іншому боці острова Британія, в Південній Англії, перевагу заняттям сексом віддають 35 відсотків респондентів. Любовні втіхи найбільше до вподоби чоловікам, тоді як значна частина жінок прагне просто спілкуватися й пліткувати з подругами.

Щодо інших «безплатних розваг», то кожен десятий опитаний визнав, що зараз воліє просто роздивлятися товари в магазинах. А шість відсотків вважають найкориснішим способом провести у вільний день похід у безплатний музей.