Кухар і «кремінь»

03.12.2008
Кухар і «кремінь»

Серце Патрісії Каас полонив ресторатор.

Якщо для Патрісії Каас як справжньої жінки найкращим подарунком на день народження є присутність поруч коханого чоловіка, то «мадемуазель Блюз» пощастило. Напередодні свого 42–річчя, яке співачка відзначатиме післязавтра, Патрісія зізналася тижневику «Парі Матч», що нарешті зустріла чоловіка своєї мрії. Його звати Патрік Аллено, і, окрім того, що полонив серце однієї з найкращих блюз–дів сучасності, він видатний тим, що має звання найкращого... шеф–кухаря Франції 2008 року. Аллено працює в ресторані розкішного паризького готелю «Меріс», розташованого між Лувром і площею Згоди.

Щоправда, кулінарний талант — не єдине достоїнство Патріка. Колеги–ресторатори на додачу до офіційного визнання присвоїли йому «титул» «найсексуальнішого кухаря Франції». І, виходить, недарма. Із Каас він зустрічається вже чотири місяці, і, за словами співачки, вона цінує кожну мить, яку проводить разом із коханим. «Я вже не та, що була колись, — зізнається Пат. — Раніше я будувала свою кар’єру жорстко, як чоловік. А тепер я стомилася, і мені дуже потрібен поруч хтось, на кого можна спертися. Хто мене розуміє. Адже за характером я й досі залишаюся самітницею, а це витримає далеко не кожен чоловік».

Бельгійський композитор Філіпп Бергман, очевидно, не витримав. Заради Патрісії він переїхав до Парижа, мріяв одружитися з нею і мати справжню сім’ю, але Каас обрала кар’єру. Після шести років спільного життя вони з Бергманом розійшлися, і засмучений Філіпп заявив, що «ця жінка зроблена з кременю — вона не вірить у чоловіків, тому залишатися з нею — безперспективно».

Але 40–річному шеф–кухарю, схоже, вдалося зробити з кременя м’який віск. «Я ще не зустрічала такого ніжного, уважного і турботливого чоловіка. І він постійно намагається мене нагодувати — це так мило!» — розпливається в усмішці «крем’яна».