Кохання і випробування

02.12.2008
Кохання і випробування

У гарячої південної парочки — Пенелопи Крус і Хав’єра Бардема — виникли перші в історії їхнього роману проблеми. І саме через гарячість, властиву насамперед Пе (Хав’єр, хоч і також іспанець, має все ж спокійніший характер). Чорнява краля просто знавісніла, коли дізналася, що бойфренд не дотримався обіцянки і погодився зніматися в новому фільмі. Якщо люблячому акторові не вдасться заспокоїти кохану, то справа може завершитися розривом...

Будемо сподіватися, цього все ж не станеться, хоча Пенелопа почувається дуже ображеною. Річ у тім, що через кілька місяців після початку роману вони з Хав’єром домовилися: щойно завершать роботу в поточних проектах, обоє на рік візьмуть відпустку.

Нагадаємо, пристрасть між двома давніми знайомими спалахнула під час зйомок фільму «Вікі Крістіна Барселона». 33–річна Крус зустрічається з 38–річним Бардемом уже рік. Уже ніби й до весілля все йшло — принаймні мати Хав’єра зізналася журналістам, що мріє про таку невістку, як Пе. І ось на тобі — Бардем не втримався перед спокусою і погодився на зйомки в новому фільмі режисера Алехандро Іньярріту. Хоча Пенелопа, вірна домовленості, відмовлялася від усіх пропозицій і вже мріяла про те, як вони з коханим насолоджуватимуться відпочинком і плануватимуть спільне майбутнє.

За словами друзів пари, дізнавшись про «зраду» Хав’єра, кінозірка так лютувала, що аж стіни двигтіли. Але флегматичний Бардем, який уже розпочав роботу в новій стрічці, переконаний, що йому вдасться заспокоїти подругу — мовляв, спалахує вона хоч і швидко, але ненадовго.