Мауглі для Ешлі

26.11.2008
Мауглі для Ешлі

Коли американська актриса і співачка Ешлі Сімпсон цієї весни виходила заміж за музиканта Піта Вентца, запрошені на зіркову гулянку гості переконалися, як сильно молодята люблять казки: весілля відгуляли у стилі «Аліси в країні чудес». Якщо на весіллі молодят надихав геній Льюїса Керрола, то народження свого первістка Ешлі й Піт «присвятили» Редьярду Кіплінгу. Принаймні сердешний хлопчик, коли виросте, не раз незлим тихим згадає твір славетного письменника. Адже 24–річна мама назвала дитину Бронкс Мауглі.

Напередодні пологів Ешлі зізналася, що вже не може їх дочекатися — так хочеться швидше побачити малюка. «А от те, чи наберу я зайві кіло, мене цікавить найменше. Головне, щоб дитина була здорова!» — писала зірка фільму «Ціпонька» у своєму інтернет–щоденнику.

І щаслива мама, і здоровий син (вага 3 кг 486 г, зріст — 52 см) почуваються добре і вже виписалися з клініки «Седарс Синай», де народжують більшість голлівудських знаменитостей. Натхненний Піт, який був присутній при пологах, одразу побіг... у книжкову крамницю. Очевидно, купувати «Книгу джунглів» Кіплінга. А Ешлі залишилася з мамою і сестрою.

28–річна улюблениця Америки Джессіка Сімпсон одразу ж заявила, що молодша сестричка, без сумніву, буде суворою матір’ю, зате з тіткою Джес малому Мауглі буде дуже весело.