У ліжку Мосс

25.11.2008
У ліжку Мосс

Кейт Мосс — жінка суперпопулярна.

У ліжко найуспішнішої британської топ–моделі Кейт Мосс мріє потрапити безліч чоловіків. І в кожного з них тепер з’явився цілком реальний шанс утілити свою мрію в життя. Щоправда, за це доведеться викласти певну суму, та й самої красуні поруч не буде. Зате ложе — справжнісіньке, Кейт у ньому спала протягом чотирьох років. А тепер цей предмет меблювання виставлено на аукціон за смішну стартову цін як для такого раритету — 300 фунтів (500 із гаком доларів).

Відверто кажучи, ліжко вже «вистигло» після Кейт, адже востаннє модель лягала на аукціонний одр ще в 2004 році (йдеться про меблі зі спальні будинку в британському місті Саутроп, який Мосс орендувала з 2001–го по 2004 рік ). Але для справжніх шанувальників це не перепона, тож організатори торгів з аукціонного дому Moore, Allen and Innocent сподіваються виручити за лот непогані гроші.

Тим паче, що останнім часом усе, пов’язане з Кейт Мосс, користується великою популярністю. Два місяці тому автопортрет супермоделі, намальований на дешевому полотні губною помадою з додаванням крапель крові її колишнього хлопця Піта Догерті, був проданий на аукціоні за майже 68 тисяч доларів. А в лютому цього року портрет Мосс роботи британського художника, відомого під псевдонімом Бенксі, на аукціоні в Лондоні придбали за 190 тисяч.