Маямі атакували янголи

19.11.2008
Маямі атакували янголи

І після народження трьох дітей 35–річна Хайді Клум залишається еталоном краси й жіночності.

Такого феєричного шоу, яке влаштувала в Маямі компанія «Вікторіяз сікрет», шанувальники моди не бачили вже давно. Цьогорічний показ вишуканої жіночої білизни не лише вразив різнобарв’ям і пишнотою, а й побив усі рекорди за кількістю топ–моделей, які взяли в ньому участь —35. Нагадаємо, що право стати одним із «облич», а точніше, «янголів» «ВС» здобувають лише найкращі з найкращих манекенниць світу. Такі, як «ветеранка» «Вікторіяз сікрет» Хайді Клум та її трохи молодші, але також досвідчені колеги по «янгольському руху» — бразилійки Адріана Ліма та Алессандра Амбросіо і чешка Кароліна Куркова, яка зустрічається з нашим боксером–чемпіоном Володимиром Кличком. Окрім них, перед захопленою публікою дефілювали й «нові обличчя» — дівчина Орландо Блума, австралійська топ–модель Міранда Керр, американка Маріса Міллер та темношкіра Селіта Ібенкс, якій знавці модельного бізнесу пророкують лаври другої Наомі Кемпбелл. У будь–якому разі, можна не сумніватися, що, підписавши контракт із «ВС», «новенькі» забезпечили собі без­хмарне модельне майбутнє.

А от довгоногої Жизель Бюндхен серед «янголів» не було — як уже писала «УМ», минулого року «Вікторіяз сікрет» розірвала контракт із 28–річною бразильською супермоделлю, котра вимагала занадто великих гонорарів. До речі, кажуть, що всі дебютантки нинішнього показу разом узяті розділили між собою лише половину суми, що отримала Бюндхен за минулорічний такий показ.

Та хоч би якими привабливими були моделі, головною фішкою шоу все ж мала бути білизна. Зірки подіуму продемонстрували 68 витворів дизайнерської фантазії, серед яких і розкішний бюстгальтер Black Diamond Fantasy Miracle Bra. Коштовне диво вартістю 5 мільйонів доларів, яке підтримувало груди Адріани Ліми, оздоблене 3 575 чорних діамантів, у тому числі двома центральними, загальна вага яких становить понад 100 каратів, 117 білими діамантами та 34 рубінами.