Людина зі списку–3

Людина зі списку–3

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сьогодні — наша заключна розповідь про деякі особливості діяльності очільника Сумської обласної ради В’ячеслава Шапошніка. Не тому, що його бізнесова чи політична біографії цілком висвітлені, власне, ми й не мали на меті описувати їх вичерпно. Лише поставити запитання, що стосуються публічної особи і можуть бути цікавими для громади. Гадаємо, їх поставлено достатньо, аби виборці, та й правоохоронці, відчули потребу знайти на них відповіді.
А тепер — кілька запитань на завершення.

«Голова — це не вся рада, Шапошнік — не весь БЮТ»

«Голова — це не вся рада, Шапошнік — не весь БЮТ»

«Матеріали, опубліковані в «Україні молодій» про «людину зі списку», голову обласної ради В’ячеслава Шапошніка, зачепили багатьох. Поважаючи вашу газету, я не хотів би допускати думки, що ці публікації — лише виконання якогось політичного замовлення. Гадаю, всі факти, наведені в них, підтверджені документами. Чи не могла б редакція надати їх для ознайомлення? Оскільки правоохоронні органи наразі не виявляють активності, аби встановити істину…» Ці рядки — зі звернення депутата обласної ради Віталія Моісеєнка до редактора «УМ».
Такий відгук представника обласної ради на наші публікації спонукав до зустрічі сумського кореспондента «УМ» із Віталієм Моісеєнком, депутатом фракції «НУНС».

Всі статті рубрики