«Полонений» «пірат»

15.11.2008
«Полонений» «пірат»

Міранда Керр незабаром може стати місіс Блум.

Один із найбільш жаданих парубків планети, голлівудський красунчик Орландо Блум, уже розбивав серця прихильниць натяками на свої заручини. Але зрештою дівчата зітхнули з полегшенням — тривалий роман Блума з актрисою Кейт Босуорт завершився не шлюбом, а розривом. Як виявилося, рано раділи: тепер Орландо зустрів значно сильніше кохання. 25–річна австралійська моделька Міранда Керр так зачарувала зірку «Піратів Карибського моря», що заради неї хлопець без вагань погодився пожертвувати парубоцькою свободою. Як запевняє американська жовта преса, закохані вже офіційно заручилися, хоч і не афішують цього факту.

За даними журналу Star, пара планує зіграти весілля протягом року. Ще весною Міранда познайомила 31–річного бойфренда зі своїми батьками, і ті цілком схвалили вибір дочки. Сама манекенниця теж закохана в Орландо по вуха, хоча на початку їхнього знайомства активно відкидала залицяння «цього нахабного типа, який мені проходу не давав». Блумові, який закохався з першого погляду, вдалося завоювати її серце тільки після того, як він запропонував красуні бути просто друзями.

Майбутні молодята не хочуть розлучатися ні на мить, тому Орландо, якого запросили до Москви на презентацію якогось дорогого автомобіля, учора прилетів у білокам’яну разом із нареченою. Такі романтичні уїк–енди випадають закоханим не часто, адже Блум зранку до ночі пропадає на знімальних майданчиках, а Міранда як модель відомої марки жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» постійно перебуває в роз’їздах.