Із гармати по горобцях

Із гармати по горобцях

Успішний виступ київської команди майстрів у вищій лізі чемпіонату Росії залишає подвійне враження. Звісно, перемагати — зав­жди приємно. Але нинішні виграші «Сокола» цілком прогнозовані й великої ейфорії не викликають, адже в синьо–білій формі виступає збірна України ледь не в повному складі. Натомість протистоять команді Олександра Сеуканда переважно молоді виконавці, гравці, котрі тільки мріють про рівень клубів Континентальної хокейної ліги, або ж ветерани, чия кар’єра наближається до завершення.

Ломаченко ще

Ломаченко ще

2008–й для всіх представників олімпійських видів спорту ознаменувався головним стартом чотириріччя в Пекіні. На цьому тлі інші змагання значно втрачають свою вагу, надто ж — якщо вони відбуваються після Олімпіади. З іншого боку, такі турніри дають відлік новому циклу, й фахівці на них починають готувати атлетів на наступні змагання високого рівня. Досвідчені ж спортсмени, виклавшись на повну в Китаї, подібні старти переважно воліють пропустити.

Чи потрібен коню піар?

Чи потрібен коню піар?

Минулого тижня прес–служба футбольного клубу «Динамо» (Київ) обділила «Україну молоду» акредитаціями на матч Ліги чемпіонів із «Порту». Просидівши годину в конференц–залі стадіону ім. Лобановського, де відбувалася марудна процедура видачі журналістам перепусток на гру, кореспондент «УМ» довідався, що ми начебто не подали заявки (насправді — надіслали електронною поштою, як завжди). З’ясувалося, що несправедливо обділених увагою видань виявилося чимало. Кілька десятків колег по перу кинулися штурмувати стіл прес–аташе з бажанням таки отримати акредитацію. Але журналіст «УМ» «убивати» ще годину свого часу цілком справедливо не став.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На дивані — краще?

На дивані — краще?

Давно на матчі елітного українського дивізіону не збиралася така мізерна кількість глядачів. Лише в чотирьох поєдинках число небайдужих на трибунах перевалила за позначку в п’ять тисяч. При цьому на гру наших представників у єврокубках, «Дніпра» та «Металіста», відповідно, в Сумах та Кривому Розі прийшло подивитися ледве за тисячу уболівальників. Хочеться вірити, що причиною такого «ігнору» є осіннє похолодання, а не рівень нашого футболу. Бо подивитися іноді є на що.

«Арсенал» міг реваншуватися кулаками хуліганів,

«Арсенал» міг реваншуватися кулаками хуліганів,

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не тільки львівський голепад став основною подією 14–го туру. У суботу з’явилася інформація, що співробітники львівської міліції затримали близько 60 молодиків, які назвали себе фанами «Арсеналу». В автобусі, яким ці люди добиралися до Львова, міліціонери буцімто виявили цілий арсенал спецзасобів, що використовується в бійках. Серед знайденого — кастети, газові балончики, спортивні бинти, боксерські капи, боксерські та спеціальні робочі рукавиці. Правоохоронці мали попередню інформацію про «упакування» автобуса — надійшов «оперативний сигнал», тому «беркутівці» зустріли його заздалегідь.

Всі статті рубрики