«Це не я, він сам упав!»

08.11.2008
«Це не я, він сам упав!»

Кіану Рівз.

Ще одна голлівудська знаменитість виграла судовий процес у нахабного фотокореспондента. Папарацці Елісон Сильва позивався з актором Кіану Рівзом, однак американський суд присяжних, порадившись трохи менше години, відхилив претензію фоторепортера. За словами адвоката Рівза, до такого рішення присяжних схилила та обставина, що Сильва міняв свідчення п’ять разів.

Неприємна історія сталася ще в березні минулого року, інформує агенція «РБК». Рівз, відомий за фільмами «Матриця» та «Швидкість», збив Елісона Сильву своїм автомобілем «Порше», фотограф упав і пошкодив руку. Папараці ствер­джував, що актор наїхав на нього навмисно, й зажадав від Кіану виплати компенсації розміром 711 674 доларів. У цю суму увійшли рахунки за медичне обслуговування та збитки, пов’язані з втратою працездатності.

Однак Рівз у ході розгляду справи наполіг на тому, що не мав наміру збивати набридливого фотокореспондента, а той сам упав, коли задкував від машини. Кіану навіть вийшов з авто й допоміг піднятися потерпілому. Перед тим Сильва, ясна річ, просто «дістав» актора своєю увагою.