Кайлі залишили без одягу

07.11.2008
Кайлі залишили без одягу

Австралійська поп–діва Кайлі Міноуг, приїхавши з концертом до Колумбії, постраждала від тамтешніх злодіїв. Напередодні виступу в Боготі, столиці країни, зірка виявила, що зникли одразу п’ять валіз зі сценічними костюмами. Шоу опинилося на межі зриву, однак поп–діва вирішила не розчаровувати прихильників, і запланований концерт у Боготі відбувся. Перевдягалася Кайлі не так часто, як планувалося, де 10 тисяч меломанів, які прийшли послухати австралійську гастролерку, навряд чи були цим розчаровані.

Міноуг не втрачає надії на те, що їй повернуть поцуплене, обіцяє винагороду за знайдені валізи — дві з гаком тисячі доларів. Для бідних колумбійців це просто фантастична сума, але є підозра, що злодії не дурні й добре розуміють: насправді Кайліни костюмчики коштують значно дорожче.

Попереду в Міноуг концерти в Перу, Бразилії, Чилі та Аргентині. З Латинської Америки співачка вирушить до Азії — наприкінці листопада заплановані її виступи в Таїланді, Сінгапурі й Китаї.

А потім Кайлі планує на деякий час перервати гастрольну діяльність — для того, щоб зіграти одну з головних ролей у комедії британського режисера Джона Мейбері. Нагадаємо, що слава до старшої із сестер Міноуг прийшла в середині 1980–х, коли юна на той час австралійка грала в популярному телесеріалі «Сусіди». Потім Кайлі вирішила стати співачкою, але свого «коріння» не забула, тому дуже радо погодилася знову повернутися на знімальний майданчик.