Супергероїня на $25 млн.

05.11.2008
Супергероїня на $25 млн.

І для Девіда Бекхема, і для його дружини Вікторії наступні півроку–рік життя буде пов’язане з Італією. Найоплачуваніший у світі футболіст, який зараз виступає за лос–анджелеський «Гелексі», випросив у керівництва клубу право перейти в італійський «Мілан» — поки що на правах оренди. Вікторія з дітьми на постійній основі переїздити до Мілана нібито не збирається. Однак навіть тоді, коли кохана буде за океаном, Девід не зможе про неї забути. Адже з Нового року на італійських вулицях з’явиться безліч бігбордів із зображенням Вік. Днями вона підписала контракт з італійським кутюр’є Джорджіо Армані, який запропонував колишній «спайс гьорл» стати «обличчям» і «тілом» глобальної рекламної кампанії лінії жіночої білизни Emporio Armani Underwear. У фотосесії на пляжі Малібу неподалік резиденції Бекхемів провели відомі фотографи Мерт Алас і Маркус Піггот.

«Хто краще представить вишукану жіночу білизну, ніж Вікторія? Вона — ікона стилю і дуже динамічна леді», — розсипався Армані в компліментах своїй моделі. Пош Спайс відповіла тим самим: «Можливість працювати з Армані — це надзвичайно! Я завжди ним захоплювалася».

Для 34–річної Бекхем це перший модельний контракт за останні три роки. Причому на фантастичну суму — 25 мільйонів доларів. Щоправда, до свого благовірного Віка не дотягла — минулого року Девід став «обличчям» лінії чоловічої білизни від Армані за 40 мільйонів на три роки. Кажуть, після появи футбольного красеня в трусах рівень продажів стрімко зріс.

Можна не сумніватися, що не меншим успіхом користуватиметься й Вікторія, адже вони з Девідом одне одного варті. Недаремно ж творець популярних коміксів на кшталт «Фантастичної четвірки» Стен Лі пообіцяв створити комікс, героями якого буде Суперсімейка Бекхемів.