Бордель для Періс

25.10.2008
Бордель для Періс

Періс Хілтон готується переїхати до публічного будинку.

Періс Хілтон вгатила понад півтора мільйона доларів у публічний будинок. Щоправда, вже не діючий. Найвідоміша світська левиця Америки придбала за 850 тис. фунтів стерлінгів (близько 1,6 млн. доларів) будівлю у сумнозвісному лондонському районі Іст–Енд — в тому самому, де полював на своїх жертв Джек–різник. На той час це було «темне» місце, з найдешевшим житлом, притонами й борделями. Власне, і тепер Іст–Енд фешенебельним районом не назвеш, але Періс, здається, цим навіть задоволена. Як і тим, що у щойно придбаній нею нерухомості колись діяв заклад із такою сумнівною репутацією.

«Це просто дуже гарний будинок, я від нього в захваті! — зізналася спадкоємиця відомої готельної імперії. — У ньому немає кімнат у звичному для нас розумінні — всередині будівля схожа на лабіринт. Колись це місце було також притулком для курців опіуму. А ще тут досі збереглися залізні балки, до яких приковували піратів і злодіїв».

Що саме Періс планує зробити зі своєю новою власністю — вона не розповіла. Оскільки панночка не позбавлена підприємницької жилки, то не виключено, що в колишньому притоні відкриється недешевий готель, який приваблюватиме клієнтів своєю багатою історією. А може, міс Хілтон піде далі й сама мешкатиме в колишньому борделі.

Зараз вона перебуває в Лондоні, де знімає своє нове реаліті–шоу «Найкращий друг Періс Хілтон у Британії», і заявляє, що в захваті від столиці Об’єднаного Королівства. «Мабуть, я колись переїду сюди назавжди, бо ніде не почуваюся такою щасливою, як у Лондоні! І мені так подобаються чоловіки з британським акцентом..,» — повідомила Періс журналістам.