ЦИТАТИ ТИЖНЯ

24.10.2008

Юлія Тимошенко,
Прем’єр–міністр
— про недоцільність поєднувати голосування за пакет законів щодо подолання економічної кризи із початком виборчої кампанії:

— Я хотіла би побачити обличчя того посадовця чи креативщика, який запропонував зробити пиріжок із законів, спрямованих на фінансову стабілізацію, з отруйною начинкою витрати півмільярда гривень на вибори.

(«Українська правда»)

 

Віктор Ющенко,
Президент України
— про те, що він не потуратиме вимогам БЮТ:

— Вибачте, я самодостатня людина. Я на колінах ні перед ким не буду стояти. Перед жодною політичною силою. У мене п’ятеро дітей і двоє онуків. Я знаю, за що я живу і можу померти. В мене є цінності.

(СТБ)

 

Віктор Янукович,
голова Партії регіонів
— про те, що треба йти на вибори:

— У країні не знайдеться жодної людини, яка б мене звинуватила, що я люблю вибори. Я, напевно, їх не люблю більше, ніж будь–хто в цій країні. Вони просто у мене, як то кажуть, сидять в печінках! Але нікуди від долі, як–то кажуть, не подінешся. Ці вибори потрібні, тому що потрібно зупинити остаточне знищення нашої країни, потрібно прибрати від влади цю брехливу команду.

(УНІАН)

 

Арсеній Яценюк,
Голова Верховної Ради
— про економічну кризу й вплив ЗМІ:

— Я хотів узяти пістолет і застрелитися, а потім повіситися. Тому що те, що показали в новинах... Жодна країна собі не дозволяє так знущатися сама над собою. Не хочу називати країну, але один з наших близьких сусідів має, фактично, певне табу на використання слова «криза». Ми так самі себе налякали цією кризою, що вже в неї не тільки почали вірити, а почали робити все для того, щоб вона нарешті відбулася, ця криза.

(«Інтер»)

 

Василь Кисельов,
народний депутат від ПР:
— про недоцільність проведення виборів під Новий рік:

— Нам хочуть підсунути вибори в шубу під рибою... тобто в рибу, оселедець під шубою, щоб потім легше було маніпулювати результатами голосування.

(5-й канал)