«Оскароносна» череда

24.10.2008
«Оскароносна» череда

Уже невдовзі — 27 листопада — в український прокат вийде фільм База Лурмана «Австралія». Ця стрічка, як сподіваються її автори, стане зайвою рекламою Зеленого Континенту. Головні ролі виконують Х’ю Джекмен і Ніколь Кідман. Рудій австралійці випало перевтілитися в аристократку, на чию долю випадає нелегке випробування: самостійно перегнати ледь не через усю країну череду великої рогатої худоби чисельністю понад 2 тисячі голів. Аби впоратися з цим завданням, не лише героїні Ніколь, а й самій актрисі довелося навчитися поводитися з худобою не гірше хвацького ковбоя.

Як зізнається кінозірка, це було нелегко, але дуже захопливо. Настільки, що тендітна міська леді справді полюбила фермерський спосіб життя. Після завершення зйомок Кідман відчула, що їй чогось бракує. Тому днями придбала ранчо під Сіднеєм разом зі стадом корів та биків — усього 40 голів. «Я така задоволена! — зізнається 41–річна лауреатка «Оскара». — Перед зйомками «Австралії» я дуже боялася. Мені довелося довго вчитися, як, наприклад, відділяти одну корову від стада. Зате коли нарешті вийшло, це було над­звичайно! Тепер я вмію вправлятися з батогом, пасти корів, не боюся бугаїв і відчуваю, що це чудово!».

Зі щойно придбаною худобою Ніколь свої навички не випробовує, оскільки наразі весь вільний час приділяє маленькій донечці Сандей–Роуз. Тож ранчо наразі очікує, поки господиня привезе на ранчо чоловіка Кіта Урбана, двох прийомних дітей — Ізабеллу та Коннора — і малу Сандей.