Шість кіло щастя

23.10.2008
Шість кіло щастя

Бейонс Ноулз зізналася, що зйомки у фільмі «Каділлак рекордз» були для неї суцільним задоволенням. І не лише зйомки, а й підготовка до них. Чи не вперше за останні роки темношкіра ритм–енд–блюз–діва мала нагоду не обмежувати себе в харчуванні, а досхочу наїдатися всілякими смаколиками. Адже для того, щоб перевтілитися в легендарну соул–співачку Етту Джеймс, Бейонс довелося набрати 15 фунтів. Не так–то це й багато — всього шість кг, але для змученої постійними дієтами зірки й такий відпочинок від жорсткого режиму — за щастя. «Так, це було набагато легше — і смачніше, — ніж скидати вагу для зйомок у мюзиклі «Дівчата мрії», — зізналася 27–річна знаменитість. Щоправда, тепер їй доведеться знову скидати вагу, а це вже менш приємний процес.

За словами Ноулз, роль Етти Джеймс мала вплив не лише на її фігуру, а й на пісні: «Мої тексти стали значно глибшими, ніж раніше, — каже Бейонс. — До фільму я була занадто мала й недозріла для такого диска». Альбом, до речі, надійде в музичні крамниці США 18 листопада.

А тим часом співачці вже запропонували контракт на зйомки у фільмі про іншу легенду музики — співачку й актрису Ерту Кітт. Чи доведеться Саші Фірс (це справжнє ім’я Бейонс) знову щось у собі змінювати для перевтілення, наразі невідомо.