Сила — в пузі

21.10.2008
Сила — в пузі

Рекордний обід.

Навіть найзатятіші любителі фаст–фуду навряд чи зможуть повторити подвиг 21–річного кухаря з Пенсильванії Бреда Шулло. Чоловік став першим відвідувачем бару Denny’s Beer Barrel Pub у місті Клірфілд, який упорався з фірмовою стравою закладу — гамбургером Belly Bruiser (у перекладі з англійської — «Пузо–силач»). Сама лише котлета в цьому «бутербродику» важить 6,8 кг. А якщо додати решту інгредієнтів — булку, салат, помідори, сир, цибулю, перець, гірчицю, кетчуп, майонез та інші спеції, загальна вага гамбургера складає 9,2 кг.

Як повідомляє агенція «Ассошиейтед пресс», Бред упорався з цим кулінарним велетнем за 4 години 39 хвилин. Хлопець і сам здивувався, що йому вдалося з’їсти такий «мегабургер» за один день. І зізнався, що вже на четвертій годині безперервного поїдання йому стало важкувато.

За свої старання Шулло отримав від закладу приз — почесний сертифікат на суму $400 і три футболки із символікою пабу. Така нагорода дістанеться кожному, хто зможе з’їсти гамбургер для пуз–силачів менш ніж за п’ять годин.