ЦИТАТИ ТИЖНЯ

17.10.2008

Ігор Кріль,
голова партії «Єдиний центр»
— про дії Блоку Тимошенко в умовах оголошених дострокових виборів:

— Сьогодні Юлію Тимошенко сміливо можна назвати онучкою Леніна. Тільки тоді органи державної влади захоплювали п’яні матроси та солдати, а сьогодні – професійні рейдери із депутатської фракції БЮТ. Півроку тому такими ж рейдерськими атаками Тимошенко намагалася підпорядкувати собі Фонд держмайна, сьогодні — суди і ЦВК. А завтра — кабінет Президента?

(УНІАН)

 

Раїса Богатирьова,
секретар Радбезу
— про своє ставлення до юридичних колізій навколо дострокових виборів:

— Я б не хотіла втручатися в якісь юридичні суперечки, хто кому, вибачте, Рабинович, але хотіла б сказати, що сьогодні ці вибори є імперативним фактом конституційної юрисдикції.

(«5–й канал»)

 

Юлія Тимошенко,
Прем’єр–міністр
— під час полеміки зі своїм попередником Віктором Януковичем:

— Вам не вдасться знищити і уряд, і мене зокрема... Є такий термін, як «сублімація» (я не знаю, чи ви його знаєте), то я пропоную конвертувати вашу силу в необхідні і потрібні [для держави] речі.

(ТРК «Україна»)

 

Віктор Янукович,
лідер Партії регіонів
— під час полеміки з Юлією Тимошенко:

— Я погоджуюся, що треба подивитися на себе, щоб звинувачувати інших... Ми з недоліками боремося, але частіше вони перемагають нас, ніж ми їх. Я шуткую.

(ТРК «Україна»)

 

В’ячеслав Кириленко,
лідер франкції «НУНС»
— про схожість Тимошенко і Януковича:

— Для чого блокується трибуна? Щоб якимось чином спробувати уникнути позачергових виборів. Але скажіть, будь ласка, у чому тоді різниця між Тимошенко і Януковичем, яких обох не можна винести зі своїх кабінетів і відірвати від своїх крісел, коли оголошуються вибори?

(«Форум»)