Бруд і мудрість Мадонни

17.10.2008
Бруд і мудрість Мадонни

Мадонна і Гай Річі розлучаються. Знову. Цього разу новину про «стовідсотковий розрив» поп­королеви з чоловіком повідомив британський таблоїд «Сан». Нагадаємо, протягом останнього року зіркове подружжя «розлучалося» щонайменше тричі, і щоразу чутки виявлялися хибними. Зрештою виникли підозри, що парочка сама запускає такі «качки», аби привернути до себе увагу. Зараз реклама їм точно не завадить, адже Гай знімає фільм про Шерлока Холмса і доктора Ватсона, а його дружина щойно презентувала у НьюЙорку свій режисерський дебют — стрічку «Бруд і мудрість», яка вже «проїхалася» по кількох кінофестивалях.

Усі вже знають, що актриса з Луїзи Чикконе ніяка (ледве не за кожну свою кінороль співачка отримувала «антиоскар» — приз «Золота малина»). Тепер випала нагода з’ясувати, який вона режисер і сценарист. У першому авторському фільмі Мадонни розповідається про життя емігрантів у США. Одну з головних ролей зіграв українець Юджин Хатц (а насправді — Євген Гудзь), соліст групи «Гоголь Борделло»).

Мадонна привертає до себе увагу ще й політичною діяльністю. Зокрема, поп­зірка не пропускає жодної нагоди висловити своє зневажливе ставлення до Республіканської партії США та кандидата у президенти Джона Маккейна. Під час останнього виступу в ньюйор­кському «Медісон сквер гарден» співачка кинула в зал жменю презервативів із портретами кандидата у віцепрезиденти від РП Сари Пейлін. Це був натяк на 17річну дочку Сари, яка завагітніла поза шлюбом. Окрім того, Мадонна заборонила Пейлін відвідувати її концерти.