Онуки короля

15.10.2008

Якби король рок–н–ролу Елвіс Преслі був живий, то мав би нагоду неабияк потішитися: його донька, 40–річна Ліза Марія Преслі, знову стала мамою. Цього разу на світ з’явилися одразу двоє онуків легендарного Елвіса — продовживши традицію, яку останнім часом запровадили зірки шоу–бізнесу, Ліза Марія народила близнят. Пологи пройшли за допомогою кесаревого розтину. Як повідомила речниця щасливої мами, при народженні дівчатка важили 2,7 та 2,3 кілограма. Вони цілком здорові й почуваються добре.

У Лізи Марії, яка перебуває в четвертому шлюбі, вже є двоє дітей — 19–річна Райлі та 15–річний Бенджамін від Денні Кеофа. А от її нинішній чоловік, музикант Майкл Локвуд, у свої 47 став батьком уперше, хоча мріяв про це дуже давно.

Донька легендарного Елвіса, яка завдяки батьковому спадку є однією з найбагатших жінок у шоу–бізнесі, до останнього не афішувала вагітність. Аж доки газета «Дейлі мейл» не опублікувала брудненьку замітку про те, що Ліза страшенно розповніла — бо, мовляв, веде нездоровий спосіб життя і заглядає в чарку. Обурена жінка заявила, що вагітна, подала на таблоїд до суду і виграла.