Роуз у «Глибокій горлянці»

15.10.2008
Роуз у «Глибокій горлянці»

Роуз Макгоун — особа нескромна.

Зайшла в глухий кут підготовка до зйомок контраверсійної стрічки «Інферно» — історії життя Лінди Лавлейс, героїні одного з найвідоміших порнофільмів «Глибока горлянка». Від ролі порнозірки відмовилася Анна Фаріс («Горбата гора», «Дуже страшне кіно–5», «Моя супер–колишня»). І хоча свого часу виконати роль Лінди нібито погоджувалися Анджеліна Джолі та Мег Райан, тепер режисер Меттью Уайлдер опинився в скрутному становищі: образ найскандальнішої порноакторки відлякує відомих голлівудських зірок. Проте, за повідомленням американських ЗМІ, одна таки зголошується — 35–річна Роуз Макгоун, відома за роботами в серіалі «Усі жінки — відьми» (Пейдж), «Планета страху», «Місто гріхів–2», «Крик», «Грайндхаус».

Помиляється той, хто думає, що «Інферно» буде черговою дурною «полуничкою». Ідеться про складну психологічну драму. Життя пані Ловлейс сповнене злетів і падінь. Ця жінка, уроджена Лінда Бормен, була вихована в строгій католицькій родині, у 1972–му — в 23–річному віці — знялася в «Глибокій горлянці» у режисера Герарда Даміано, однак потім стверджувала, що взяла участь у скандальному порнофільмі проти своєї волі. Її нібито затягнув на знімальний майданчик Чак Трейнор — його роль виконає Джош Лукас. Після цього Лінда присвятила частину свого життя антипорнографічній діяльності й написала дві книги мемуарів, які стали бестселерами. У 2002 році акторка потрапила в автокатастрофу й померла.

Роуз зовні вельми схожа на Лінду Ловлейс, та й пуританкою її не назвеш: Макгоун відзначилася у багатьох відвертих фотосесіях. Нещодавно ця акторка взяла участь у зйомках кількох епізодів серіалу «Частини тіла», викликала скандал своїми висловлюваннями на підтримку терористів Ірландської республіканської армії, а тепер готується ще й до ролі Рудої Соні в однойменному проекті, що буде рімейком відомої пригодницької стрічки 1985 року.