Розріж хату з лободи...

14.10.2008

Відомо, що в багатьох випадках членам подружжя під час розлучення дуже складно поділити спільно нажите майно. Недарма ходять анекдоти про те, що в подібних випадках ліжко й шафу — хоч пилкою пиляй. Але в кожному жарті є лише частка жарту. Тому чоловік і дружина з Камбоджі, розриваючи свої стосунки, примудрилися розпиляти... свій будинок.

У шлюбі вони прожили майже сорок років. Як повідомляє газета «Пномпень пост», причиною для сварки став той факт, що дружина нібито не побажала дбати про чоловіка під час його хвороби.

Офіційно розлучення пари поки не оформлено — розрив шлюбу отримає законну силу тоді, коли сім’я зможе приїхати до адміністративного центру своєї провінції Прей Венг та оформити необхідні папери. Але «дерибанити» майно почали вже тепер. Ініціаторкою розрізання житла на дві рівні частини виступила дружина. Зробити це було не так і складно — дім у них невеликий, дерев’яний, поставлений на палі. Тож чоловік спромігся завантажити належну йому половину домівки на авто й перевезти до батьківської хати. Там зараз і живе.

До речі, свою землю скандальна пара розділила на чотири частини: по одній — чоловікові, дружині, дочці та сину.