Свистати гонорари нагору!

09.10.2008
Свистати гонорари нагору!

Роль піратського капітана Джека Горобця принесла Джонні Деппу не лише всесвітню популярність, а й величезні гроші.

Найкрутіший актор в історії кіно — Джон Крістофер Депп Другий. Адже саме Джонні Деппу пообіцяли гонорар у сумі 56 млн. доларів за участь у четвертому фільмі з епопеї про піратів Карибського моря. Це — абсолютний рекорд для кіноартистів.

Згадану цифру оприлюднив британський таблоїд «Сан», посилаючись на неназване джерело, близьке до студії «Дісней». Це ж видання інформує, що в новій картині не буде ані Кайри Найтлі, ані Орландо Блума. Чому — не зрозуміло, але такі нібито поточні плани кіностудії. Хоча, з іншого боку, герой Блума в третій серії фактично перетворюється на морського диявола і сюжет про їхні «потрійні» пригоди (із Джеком та Елізабет Суонн–Найтлі) можна, в принципі, вважати вичерпаним.

Витрати на оплату праці Джонні Деппа «Діснеєм» не здадуться аж такими величезними, якщо врахувати, що сумарні доходи студії від трьох перших «Піратів», котрі виходили в 2003—2007 роках, становлять аж 2,66 млрд. доларів.

До речі, Депп має «переслідувача», який за високооплачуваністю дихає йому просто в спину: Тому Хенксу виплатять майже 51 млн. доларів за роль у фільмі «Ангели й демони», пріквелі «Коду да Вінчі» за іншою книжкою Дена Брауна.