ЦИТАТИ ТИЖНЯ

03.10.2008

Ярослав Сухий,
народний депутат від Партії регіонів
— про плани Президента:
— У п’ятницю Ющенко підпише указ про розпуск Ради. Зробить це в оточенні націоналістів, які люблять такі показові виступи. А потім знайде якісь воші у Тимошенко, щоб видати указ про її відставку.

(«УРА–Інформ»)

 

Віктор Ющенко,
Президент України
— про «коаліціаду» в парламенті:

— Ми висували Блоку Тимошенко не умови–ультиматуми, а свої ясні принципи, навколо яких можна формувати партнерство. А проблема сьогоднішньої коаліції — у тому, що сам дух коаліційної угоди для Прем’єр–міністра коштує дешевше, ніж папір, на якій ця угода написана.

(«Ліга.net»)

 

Арсеній Яценюк,
Голова Верховної Ради
— про колізії зі створенням нової коаліції:

— Я просив би припинити ці пусті балачки про нову коаліцію. Бо виходить, як у тому анекдоті, коли кума каже кумові: «Ви мене так хочете, як я вас боюся».

(«5–й канал»)

 

Тарас Чорновіл,
народний депутат
— про те, що ПР «кинула» БЮТ, відмовившись від переговорів:

— Насправді Партія регіонів відмовилась від створення надпотужної коаліції. Мені начхати на БЮТ, але в цій країні є одна людина, якій не потрібен парламентський устрій. З цього приводу є гарний гуцульський прислів про Партію регіонів: «Світить місяць, світить ясний – за гору сховався, я подумав, що я перднув, а я просто всрався».

(«Українська правда»)

 

Леонід Черновецький,
мер Києва
— про своє прізвисько «Космос»:

— Для мене це честь. Адже дуже багато рішень, які приймають моя адміністрація та Київрада, які я маю честь очолювати, вони абсолютно незвичні для України. Тому що це зов­сім інші підходи, які можуть в міністерствах чи Кабміні оцінюватися як космічні.

(«Шустер live»)

 

Владислав Лук’янов,
народний депутат від Партії регіонів
— про міністра Юрія Луценка:

— Більш непрофесійного, корумпованого міністра внутрішніх справ Україна ніколи не мала, і я сподіваюсь, надалі не матиме. Ми цього негідника і «полудурка» відправимо в відставку при першій же нагоді. Я певен, що у Верховній Раді є більшість депутатів, які розуміють, що ця людина ані за розумовими здібностями, ані за людськими якостями не може очолювати МВС.

(«7–й канал», Харків)