Подвійна муза

25.09.2008
Подвійна муза

Наомі Кемпбелл.

У ветеранки модельного бізнесу Наомі Кемпбелл небагато друзів. Адже найвідоміша темношкіра модель прославилася насамперед своїм важким характером, який зможе стерпіти далеко не кожен. Тож людей, яким, попри все, вдалося зберегти з нею добрі стосунки, 38–річна манекенниця неабияк цінує. Саме через це Наомі погодилася стати «обличчям» італійського бренду Dolce&Gabbana майже за безцінь — за контрактом, вона отримає «лише» 1 мільйон фунтів (тобто майже 2 мільйони доларів). Адже Доменіко Дольче і Стеффано Габбана — її давні друзі. Втім цей факт не завадив топ–моделі довго вагатися, перш ніж дати згоду, бо, за чутками, її агенти вмовляли «не продешевити».

Та зрештою контракт був підписаний, і тепер Наомі є офіційною «музою» D&G. А музою свого нинішнього коханого, російського мільярдера Владислава Дороніна, красуня є й без контракту, хоча, судячи з кількості витрачених на неї грошей, не безплатно. Кемпбелл уже натякнула на те, що не проти за Дороніна вийти заміж і народити дітей «від коханого чоловіка, який би став мені і другом, і батьком, і коханцем». На радощах росіянин тільки останніми днями подарував коханій розкішну діамантову діадему та кілька інших дорогих прикрас. І пообіцяв узагалі засипати її золотом, якщо Наомі заради нього... залишить модельну кар’єру.

Здавалося б, у відповідь на таку пропозицію норовлива манекенниця мала щонайменше грюкнути дверима, однак «чорна перлина подіуму», кажуть, обіцяла подумати. Невже справді закохалася?