Аперкот у серце від Кароліни

24.09.2008
Аперкот у серце від Кароліни

Обкладинка журналу Vanityfair із Кличком та Курковою.

Поки Віталій готується до жовтневого бою, Кличко–молод­ший, Володимир, діз­нався дату свого наступного поєдинку. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями IBF та WBO вийде на ринг проти росіянина Олександра По­вєт­кіна 13 грудня. Російський атлет є обов’язковим претендентом на перший із Володиних титулів, а бок­суватимуть вони, традиційно, у Німеччині.

Але схоже, що справи спортивні зараз не є пріоритетом для українського чемпіона. Останнім часом «найзавиднішого парубка України» все частіше помічають у компанії відомої чеської моделі Кароліни Куркової. Із 24–річною білявкою Володя познайомився на хокейному матчі нью–йоркської команди «Рейнджерс», після чого обоє встигли знятися у фотосесії для журналу Vanityfair. Німецька жовта преса повідомляє читачам дедалі нові деталі їхнього роману. Скажімо, днями симпатична пара була присутня в Мюнхені — там Володимир і Кароліна відвідали церемонію відкриття свята пива «Октоберфест».

Перебуваючи в Німеччині, Кличко–молодший фактично підтвердив свій зв’язок зі знаменитою манекенницею. У понеділок у тому ж Мюнхені відбулося шоу, на якому супермоделі, в тому числі й Куркова, демонстрували спідню білизну «Вікторіяз сікрет». На показі був присутній і наш боксер. У коментарі телеканалу «1+1» усміхнений Володя повідомив: «Ми дружимо. Кароліна — чудова дівчинка, у неї чудове почуття гумору. У той час, що ми проводимо разом, мені дуже весело».

Нагадаємо, що 32–річний боксер–мільйонер Володимир Кличко досі залишається неодруженим. У різні часи його бачили в товаристві різних дівчат, зокрема багато писали про роман із відомою українською манекенницею Діаною Ковальчук, яка працює на Заході.

 

ДОВІДКА «УМ»

Кароліна Куркова

Чеська супермодель, відома за співпрацею з марками «Вікторіяз сікрет», Івом Сен–Лораном, Валентино тощо.

Народилася 28 лютого 1984 р. в місті Дечин, ЧССР.

Зеленоока блондинка. Зріст — 180 см, вага — 59 кг. Стратегічні об’єми — 84–59–88.

Працює на агенції DNA та Viva Model Management.

Спортивна вболівальниця й спортсменка — цікавиться спортом, зокрема баскетболом і гірським туризмом.