Краля на мільйон євро

20.09.2008
Краля на мільйон євро

Раффаелла Фіко. За таку дівчину хтось і мільйона не пошкодує.

Раніше 20–річна красуня Раффаелла Фіко була відома тільки в Італії. На батьківщині уродженка гарячого Неаполя прославилася після того, як взяла участь у телевізійному реаліті–шоу «Великий брат» (у нас більше відомому у форматі «За склом»). Струнку брюнетку, яка давно вже мріяла потрапити в шоу–бізнес, помітили, і відтоді в Раффаелли відбою нема від пропозицій зніматись у фотосесіях для чоловічих журналів, брати участь у модних заходах тощо.

Але амбіційній кралі цього було мало — вона мріяла вийти на міжнародний рівень. І таки вийшла. Останніми днями синьйорину Фіко піарить не лише європейська, а й американська жовта преса. А все тому, що Раффаелла оголосила, що збирається продати свою... цноту. Так–так, як стверджує панянка, хоч її вельми відверті фото й розглядають усі італійські чоловіки, сама вона досі залишається незайманою. Це підтверджують і родичі Фіко: «Я можу заприсягтися на могилі матері, що в неї ніколи не було хлопців! — запевняє брат героїні. — Моя сестра — вірна католичка, вона щовечора молиться на ніч святому падре Пію!».

«Вірна католичка» тим часом скромно заявляє, що з нетерпінням очікує на зустріч із чоловіком, який викладе гроші за те, щоб її «взяти». Ціна питання — мільйон євро. На ці гроші Раффаелла планує придбати будинок у Римі й оплатити курси акторської майстерності. Заради того, щоб отримати мільйон, рішуча синьйорина готова трохи й потерпіти. «Я не знаю, як це — займатися сексом, але, думаю, якщо чоловік, який заплатить за це, буде негарним, то я це легко переживу, — запевняє панна Фіко. — Якщо він аж дуже мені не сподобається, то вип’ю келих вина, щоб забути про це, та й годі».