«Студент» Євросоюзу

«Студент» Євросоюзу

Міністерство закордонних справ України демонструє «запаморочення від успіхів»: у Парижі підписано спільну заяву президентів України Віктора Ющенка, Франції — Ніколя Саркозі та голови Єврокомісії Жозе Мануеля Баррозу, в якій чітко звучать довгожданні слова — «угода про асоціацію». «9 вересня цього року стане початком нового відліку у відносинах України та ЄС. Ця дата ввійде в історію української дипломатії та Української держави», — екзальтовано звітував заступник міністра закордонних справ Костянтин Єлісєєв, який сам брав участь у переговорах у рамках ХІІ саміту Україна—ЄС. Він вважає, що нову посилену угоду між Україною та Євросоюзом буде підписано вже до кінця наступного року, і це буде угода про асоціацію — перший крок на поріг європейської домівки. «Далі все залежатиме від нас, від того, як ми будемо виконувати вимоги ЄС. Після виконання угоди про асоціацію можна буде приступати до переговорів про нову членську угоду з ЄС», — пояснив пан Єлісєєв.

Просто так не запливуть

Просто так не запливуть

МЗС України вручило ноту посольству РФ, до якої долучено технологічну схему перетину кордону України з’єднаннями Чорноморського флоту. «Схема визначає порядок дій з’єднань ЧФ, швидше, командирів військових з’єднань під час перетину державного кордону України», — пояснив учора речник МЗС Василь Кирилич.

«Наша» вам підтримка

«Наша» вам підтримка

«Я щиро вдячний вам за цей візит. Також я щиро вдячний за підтримку незалежної Грузії», — президент Грузії Михаїл Саакашвілі українською мовою адресував подяку представникам партії «Наша Україна» під час їхнього візиту на Кавказ. Саакашвілі було приємно, що «НУ» засудила військову агресію Росії, а також підтримала територіальну цілісність країни.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики