Зараз як заспіваю!!!

11.09.2008
Зараз як заспіваю!!!

Так витанцьовувала Брітні Спірз на церемонії MTV минулого року.

7 вересня на території кіностудії Paramount пройшла ювілейна церемонія нагородження MTV Video Music Avards. Цього року керівництво MTV вирішило повторити гіркий досвід і випустити на сцену для відкриття чергової церемонії скандальну Брітні Спірз. Нагадаємо, відкрити шоу минулого року організатори також доручили саме Бріт і згодом дуже пошкодували. Цей вихід мав стати тріумфальним поверненням співачки на велику сцену після сімейних скандалів і чвар. Але не так сталося, як гадалося: виступ поп–діви закінчився повним провалом — вона не попадала у фонограму пісні Gimme More, танцювала, мов уперше, і кілька разів ледь не впала.

Та цьогоріч усе пройшло гладко. Брітні, яка помітно схудла, відкрила церемонію без жодних ексцесів. Опісля на сцену вийшов ведучий церемонії, британський комік Рассел Брен, і взявся за роздачу нагород за найкраще відео року, найкраще чоловіче відео, найкраще жіноче відео і найкращий новачок року. Також MTV мало намір обдарувати кращих представників жанрів поп, рок і хіп–хоп.

Брітні Спірз упродовж усієї кар’єри претендувала на премії VMA 16 (!) разів, але цього року не залишилася з порожніми руками. Співачка перемогла аж у трьох номінаціях! Кліп поп–діви на пісню Piece of Me («Частинка мене». — Авт.) відтепер має звання «кращого жіночого кліпу», «кращого поп–кліпу» і «відеокліпу року». До слова, нагороду за найкраще чоловіче відео отримав Кріс Браун із піснею With You, у номінації «найкраще рок–відео» перемогла група «Лінкін парк» із кліпом на пісню Shadow Of The Day. Кращим кліпом у жанрі хіп–хоп визнано музичну постановку Lollipop Ліла Вейна, а найкраще танцювали «Пусікет долз»у кліпі When I Grow Up.

Яся Юрина