«Бацькова» дочка у Нью–Йорку

03.09.2008
«Бацькова» дочка у Нью–Йорку

Білоруській моделі Марині Лінчук завтра виповнюється 21 рік. Але дівчині вже є чим пишатися: у рейтингу порталу models.com вона посідає 25–те місце серед топ–моделей світу. Її виміри — 84–60–88 сантиметрів при зрості 180 сантиметрів. Народилася Марина в Мінську, а тепер мешкає у Нью–Йорку і з 2006 року працює за контрактом із місцевою модельною агенцією DNA Models та російською IQ Models.

«Я ніколи не хотіла бути моделлю! В дитинстві, як і всі діти, хотіла стати лікарем або адвокатом, — розповідає Марина Лінчук. — Моя подружка вирішила піти в модельну школу, а я — з нею за компанію. Як це часто буває, мене взяли, а її — ні. У 15 років я просто поїхала до Москви. Спочатку було багато мішанини і мало сенсу, але потім подруга порекомендувала мені Павла Зотова (власника агенції IQ Models). Павло спочатку відправив мене до Японії, я прожила там якийсь час і з іноземних мов першою вивчила японську. Потім була Європа, тепер — Нью–Йорк. Батьки спочатку протестували, а потім зрозуміли, що це серйозно. До того ж я гроші заробляла».

Марина вважає модельний бізнес не фахом чи хобі, а тяжкою роботою. Коли ти не спиш, не їси, живеш перельотами в різні кінці світу, не належиш собі — це, звичайно ж, робота. «Якщо я тепер народжу дитину, то мене ніхто не буде чекати, — бідкається моделька. — Постійно приходять нові дівчата, а мені доведеться випасти з усього цього на рік чи півтора».