Хорватська сенсація

Хорватська сенсація

Найбільшою хорватською сенсацією на світових подіумах моди називають 25–річну Адріяну Деянович. Вона входить до списку 75 провідних топ–моделей світу за липневою версією порталу мод thefashionspot.com («П’ятачок моди»). Адріяна походить із курортного міста Шибенік на узбережжі Адріатичного моря. Ще в шкільні роки вона посіла третє місце в конкурсі «Супермодель світу», який щороку організовує американський автомобільний концерн «Форд», отримавши грошову винагороду 7500 доларів та контракт на роботу в модельному бізнесі.

Кастингу не буде

Кастингу не буде

Скажете, негарних жінок не буває? А ось мер Маунт–Іза, гірничого містечка на північному заході Австралії Джон Молочні, закликав «бридких» жінок з усієї країни приїздити до цієї місцевості, щоб вирішити тутешню проблему хронічної нестачі жіночої статі.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хоча пожежу на військових складах біля станції Лозова в Харківській області погасити не вдалося, експерти заспокоїли місцевих мешканців: як з’ясувалося, всі ракети «Луна» і системи зал­пового вогню «Град» розміщені в центральних павільйонах, які зовсім не постраждали під час пожежі на харківському ринку «Барабашово».

Всі статті рубрики