Тати і діти

23.08.2008

У світі шоу­бізнесу триває бебібум. Цього разу відзначилися зіркові представники сильної статі. 20 серпня вдруге став татом Метт Деймон: дружина Лучана народила зірці всіх інкарнацій агента Борна доньку. У дівчинки вже є й ім’я, щоправда, трохи дивне — Джіа Завала. Відтак у «жіночому царстві» Метта відбулося поповнення: в актора вже є дві доньки, десятирічна Алексія від першого шлюбу та дворічна Ізабелла від Лучани.

Інша новина, пов’язана з народженням, претендує на сенсацію. Виявляється, уже кілька тижнів, як батьком став і популярний співак Рікі Мартін. Причому солодкоголосий виконавець поповнив лави щасливих батьків близнюків — у нього народилося одразу двоє синів.

Цю новину тримали в таємниці, тож про щасливу подію в житті пуерторіканця стало відомо тільки позавчора (постарався сайт журналу «Піпл»). Утім видання залишило неабияку інтригу. Повідомляється, що малята народжені від сурогатної матері і вже передані під повну опіку Рікі. Про те, чи сам він виховуватиме дітей, чи разом із партнером будьякої статі, нічого не відомо.

«Співак у захваті, він починає новий етап у своєму житті як батько і тому решту року проведе далеко від публіки, присвячуючи весь час дітям», — у заяві пресслужби Мартіна сказано лише це.