Пийте, люди, пиво вітамінне

22.08.2008
Пийте, люди, пиво вітамінне

Джессіка Сімпсон.

Улюблениця Америки Джессіка Сімпсон накликала на себе гнів прихильників здорового способу життя. 27–річна кінозірка і співачка погодилася стати «обличчям» пива. Щоправда, «особливого» — з вітамінами. Так принаймні рекламує свій новий продукт компанія Dallas’s Stampede Brewing. Однак борцям за тверезість байдуже – мовляв, алкоголь є алкоголь, незалежно від красивих обіцянок на етикетці.

Джессіка, звісно, виправдовується. «Так, я дбаю про себе і своє здоров’я. Але я також люблю інколи пийнути холодненького пива!». До того ж Сімпсон — не лише гарненька білявка, а й ділова жінка, тому нізащо не втратить нагоди отримати прибуток. А за рекламу вітамінної пивної марки Stampede Light Plus Джесс отримає 15 відсотків акцій компанії–виробника.

А поки критики обурюються тим, що популярна актриса пропагандує «алкоголізм», шанувальники Сімпсон скуповують останній номер журналу Elle з фотографією зірки фільмів «Побачення моєї мрії» та «Придурки з Хаззарда» на обкладинці. Окрім фотосесії у стилі кантрі, у вересневому випуску видання розміщене інтерв’ю Джессіки, в якому вона відверто розповідає про своє особисте життя. Зокрема, про те, яким складним було для неї розлучення з колишнім чоловіком Ніком Лейчі. За словами Сімпсон, вона обов’язково напише про це пісню, оскільки у всіх її композиціях розповідається про її власний життєвий досвід.