Прощавай, сімейне гніздечко...

Прощавай, сімейне гніздечко...

Наталі Імбрулья прощається з минулим. Австралійська поп–зірка вирішила продати обійстя в Англії, де була щаслива разом із колишнім чоловіком, солістом групи Silverchair Деніелом Джонсом. Подружжя, чий роман почався в 1999–му, розлучилося на початку цього року після п’яти років шлюбу. 33–річна співачка заявила, що не хоче мати нічого спільного зі своїм минулим, у якому їй було так добре. Наталі прагне почати життя з нової сторінки і здихатися всього, що пов’язувало її з Деніелом, — передусім їхнього затишного сімейного будинку в іспанському стилі.

Зірка ще й спорту

Зірка ще й спорту

Дженніфер Лопес по життю — максималістка. Якщо вже щось робить, то досягає в цій справі неабияких успіхів. Після народження близнят 38–річна співачка й актриса активно займалася спортом, щоб скинути набрані під час вагітності зайві 25 кіло. Малюкам Максу й Еммі ще не виповнилося й півроку, а їхня мама вже позбулася 18 кілограмів і... подала заявку на участь у змаганнях із тріатлону (марафон із почергового плавання, їзди на велосипеді та бігу).

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Якщо ви очікуєте, що до вас прийде семеро гостей, а у вас лише шість приборів для лобстерів, то... мені б ваші проблеми!

Всі статті рубрики