Нахабна «суперколишня»

19.08.2008

Курйозний випадок із подружньо–юридичної практики стався в Ярославлі (Росія): суд своїм рішенням постановив розлучити дружину й чоловіка з двома їхніми малими дітьми, виселивши жінку з квартири й підселивши туди… колишню дружину цього чоловіка. Дітлахи, за логікою суддів, мають жити в компанії чужої тітки.

Причина — конфлікт навколо помешкання. Як повідомляє «Россійская газєта», донедавна в цій двокімнатній квартирі жила молода сім’я: Андрій Тихомиров, його дружина Гульбайра та двоє малолітніх дітей цього подружжя. Раніше Андрій був одружений із жінкою на ім’я Ольга, але розлучився з нею ще в 2003 році. Родичі Тихомирова кажуть, що Ольга ніколи навіть не жила у спірній квартирі. Але тепер вона заявила свої права на помешкання, і міський та обласний суди визнали право Ольги на частину дому. З’ясувалося, що вона таки була зареєстрована в цій хаті.

«Колишня» зажадала виселити з частково її житла нинішню Андрієву дружину, і феміда й тут стала на бік Ольги. Позивачці вручили ключі від квартири екс–чоловіка, а судові виконавці тепер забезпечують виселення Гульбайри Тихомирової.

Щоправда, сам глава сімейства налаштований оптимістично й висловлює думку, що жити у квартирі з двома чужими дітьми Ольга не буде. На думку Андрія, ця жінка просто «псуватиме йому нерви» і вимагатиме відступні.