Весільна кінозірка

13.08.2008
Весільна кінозірка

Салма Хайєк.

Молода мама Салма Хайєк довго «в декреті» не сиділа й невдовзі після народження — у вересні минулого року — доньки вже активно знімалася у фільмі «Цирк виродків». Навіть бороду відповідно до ролі причепила. Однак цього роботящій кінозірці виявилося мало, і вона вирішила спробувати себе ще в одному амплуа — ведучої реаліті–шоу, присвяченого весіллям. Як повідомляє сайт Showbizspy, актриса та її продюсер Хосе Тамес уже зустрічалися з представниками кількох телекомпаній, яким запропонували своє шоу. Креативна парочка запевняє, що ця програма подаватиме «унікальну точку зору» на весілля. Очевидно, Салмину, адже недавно 41–річна Хайєк розірвала заручини з батьком своєї доньки, французьким мільярдером Франсуа–Анрі Піно.

«Я не відчуваю необхідності виходити заміж», — пояснила актриса. Власне, вона й заручатися не хотіла, наголошуючи на тому, що весілля їм із Франсуа–Анрі не потрібне. «Люди шукають партнера, щоб народити дітей — дитина в нас уже є. Комусь просто потрібні підтвердження й зобов’язання. А нам добре й так», — казала Салма ще до заручин.

Очевидно, на них зрештою наполіг Піно. І даремно — знав же, що до цього Хайєк була заручена вже чотири рази, і щоразу до одруження справа не доходила. Утім цього разу норовлива наречена має добре виправдання: за словами Салми, їй набридло постійно мотатися між Лос–Анджелесом, де вона знімається, і Парижем. А її бойфренд–трудоголік, який присвячує своєму бізнесу до 12 годин на добу, категорично відмовляється залишати Францію.