«Британська лялечка» і голлівудський донжуан

12.08.2008
«Британська лялечка» і голлівудський донжуан

Лілі просто втратила голову від красеня Лоу.

В однієї з найпопулярніших моделей світу, «британської лялечки» Лілі Коул, із блакитнооким актором Джудом Лоу таки роман. Чутки про їхні тісні стосунки з’являлися в пресі й раніше, але наближені до парочки джерела намагалися ці повідомлення спростувати (самі об’єкти пліток узагалі ніяк їх не коментували). Мовляв, Джуд із Лілі зблизилися лише тому, що юна модель, яка пробує свої сили як актриса, попросила досвідченого партнера по фільму «Вигадаріум доктора Парнаса» допомогти їй порадами з акторської майстерності.

Але зйомки завершилися, а 20річну манекенницю й далі помічають у компанії актора, причому дедалі частіше. А після того, як Джуд зробив Лілі «офіційне» запрошення поїхати разом до Іспанії, де він зніматиметься у фільмі «Король завойовник», сумніви в їхніх романтичних стосунках відпали навіть у скептиків.

Як розповідає британська преса, 35річний голлівудський донжуан запросив Коул одразу після того, як повернувся з Греції, де проводив відпустку з колишньою дружиною Сейді Фрост і трьома їхніми дітьми. «Лілі була в захваті й негайно зібралася їхати з Джудом до Валенсії, адже вона від нього просто втратила голову! — діляться з таблоїдами «обізнані джерела». — Але її трохи бентежить, що Джуд попросив приїхати потайки, щоб не привабити уваги папараці»...

Сам актор пояснює таку обережність бажанням зберегти таємницю приватного життя. Бо вже має сумний досвід: саме преса роздзвонила про стосунки із Сієнною Міллер, через що актор був змушений покинути дружину, а потім через тих же папараці втратив і Сієнну, зрадивши її з нянькою власних дітей. Хоча замість на пресу скаржитися, краще б замислився над власною поведінкою.